Ana HR - Consultanta Resurse Umane

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”

SERVICII PENTRU COMPANII

Ana Human Resources este un HR boutique orientat spre a personaliza fiecare serviciu pe nevoile specifice de resurse umane ale clientilor nostri.

Recrutare si selectie resurse umane

Urmărim găsirea candidatului care corespunde cel mai bine cerinţelor profesionale si este compatibil  cu structura organizaţională din care va face parte.

Evaluări de performanta a personalului

Gandim criterii și proceduri de evaluarea performanței aliniate la obiectivele companiei (KPI), asistam organizatia în realizarea de evaluari de performanta obiective și relevante

Team Events

Organizarea de evenimente care sa intareasca echipele (team building-uri, cursuri si seminarii, Christmas party, meeting-uri)   

Consultanță în managementul resurselor umane și legislația muncii

Pentru a fi la zi cu toate schimbările legislative și a evita posibilele conflicte și litigii de muncă, externalizarea funcțiunii de personal este cea mai bună soluție.

Politici si strategii HR

Audit HR, intocmirea si implementarea strategiei de management a resurselor umane folosind cele mai bune practici in domeniu

Employer Branding

Construirea unei imagini a experientei de angajare. Crearea unei sinergii cu brandul de consum: Alinierea promisiunii catre client cu promisiunea catre angajati. Definirea a "ce am eu de castigat" pentru potentialii candidati. Atragerea candidatilor potriviti sa aplice la joburile companiei.