Politica de confidențialitate

Prezentare generală

www.anahr.ro este dedicat protejării intimității utilizatorilor săi. Dorim să oferim o experiență plăcută și sigură utilizatorilor. Vom face toate eforturile pentru a ne asigura că informația furnizată de dvs. rămâne privată, și este folosită numai în scopurile căreia îi este destinată. Următoarele reflectă dedicarea noastră față de utilizatori.

S.C. ANA HR S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36996.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, anahr.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Colectarea informațiilor

Ca și în cazul majorității site-urilor, acest site culege informații anonime precum adresa IP, tipul browserului, accesarea anumitor pagini precum și alte informații generale referitoare la trafic. Aceste informații pot fi compilate și prezentate sub o formă anonimă, colectivă, unor terți fără ca vreun detaliu personal să poată fi detectabil sau asociat cu persoane specifice.

Site-ul conține linkuri către alte site-uri. Nu ne asumăm răspunderea față de practicile de confidențialitate sau conținutul site-urilor respective.

Utilizarea informațiilor personale

În cazul în care ne puneți la dispoziție informații personale cu privire la dvs, este posibil să folosim acele informații pentru a vă contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaționate cu site-ul nostru, precum notificarea de expirare a anunțului postat de dvs. sau schimbări în site care vă pot viza.

Informațiile dvs. personale nu vor fi înstrăinate, vândute, închiriate, împrumutate sau dezvăluite sub vreo altă formă terților cu excepția situațiilor în care avem permisiunea dvs. pentru aceasta sau în circumstanțe speciale, precum supunerea la procese legale sau în orice alt fel specificat în Termenii și condițiile de utilizare.

Publicarea în zone publice

Vă rugăm să rețineți că publicarea oricărei informații personale de către dvs. în zonele de acces public ale www.anahr.ro – de ex. într-un comentariu pe blog – poate fi colectată și utilizată de alte persoane asupra cărora nu avem niciun fel de control. Nu ne facem responsabili pentru utilizarea de către terți a informațiilor publicate de dvs. sau în alt fel prezentate în zonele de acces public ale www.anahr.ro.

Copii

Acest site nu este destinat copiilor sub 16 ani. Nu colectăm în mod conștient nicio informație din partea utilizatorilor sub 16 ani.

Aplicații online

Dacă doriți să aplicați pentru un post direct de pe site-ul nostru, vom trimite automat aplicația dvs. companiei căreia îi aparține anunțul. Informația personală despre dvs. (incluzând Curriculum Vitae) existentă în respectivul formular nu va fi stocată de www.anahr.ro.

Serviciul “Recomandă unui prieten”

În cazul în care optați pentru folosirea serviciului de recomandare pentru a trimite unui prieten un anunț existent pe www.anahr.ro, va trebui să completați adresa dvs. de email și pe cea a prietenului dvs. Vom trimite în mod automat emailul prietenului dvs. o singură dată invitându-l a vizualiza anunțul trimis de dvs. Aceste informații nu vor fi stocate.

Securitate

Am implementat măsuri rezonabile din punct de vedere tehnic și organizatoric proiectate să asigure informațiile dvs. personale de pierderi accidentale sau acces, utilizare, modificări sau dezvăluiri neautorizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că terți neautorizați nu vor fi niciodată capabili de a învinge aceste măsuri sau de a folosi informația dvs. personală în scopuri neadecvate.

Modificări în politica de confidențialitate

În situația în care vom decide modificarea politicii de confidențialitate pentru www.anahr.ro vom publica aceste modificări aici pentru a avea permanent la cunoștință ce fel de informații culegem, cum am putea folosi aceste informații și dacă vom dezvălui aceste informații terților. Dacă, în orice moment, aveți întrebări sau interes deosebit cu privire la politica de confidențialitate a www.anahr.ro, vă rugăm să ne scrieți pe adresa: office [at] anahr [dot] ro.