Noutati

0 comentariu

SONDAJ “Angajatorii în domeniul…

Conform sondajului de opinie realizat la începutul anului cu scopul de a evalua mediul organizațional din domeniul IT din Oradea, cel mai important factor de motivare a specialiștilor IT este..

Citeste mai mult
0 comentariu

ORIENTAREA PROFESIONALĂ ÎN ŞCOALĂ

Fiecare om are destinul său; singura regulă este să-l accepte şi să-l urmeze oriunde l-ar duce. (citat Henry Miller) Fiecare om este o combinaţie unică de trăsături de personalitate, vise..

Citeste mai mult
0 comentariu

PLANIFICAREA CARIEREI

Ce înseamnă planificarea carierei? Înseamnă control asupra propriei vieți profesionale, înseamnă introspecție, dezvoltare și branding personal. Sunt câteva situații în care realizarea sau reanalizarea unui plan de carieră este mai..

Citeste mai mult
0 comentariu

COACHING-UL, MAI MULT DECÂT…

De ce avem nevoie de coaching? pentru că avem angajaţi cu potenţial nefolosit în organizaţie; pentru că vrem ca angajaţii noştri să poată rezolva singuri problemele pe care le întâmpină;..

Citeste mai mult
0 comentariu

CARE SUNT CALITĂȚILE MANAGERULUI…

Pornim de la premisa că cel care ocupă o funcţie de top management este un manager de succes, dacă promovarea pe funcţii de management ar fi datorată rezultatelor deosebite, abilităţilor de organizare, de soluţionare a..

Citeste mai mult
0 comentariu

RECRUTAREA CA O FUNCȚIUNE…

În timp ce o rată scazută a somajului este un deziderat, situarea acesteia sub pragul de 5%, nivel considerat de mulți economiști ca fiind rata ocupării integrale a forței de..

Citeste mai mult
0 comentariu

METODE SĂ ÎȚI ÎNTĂREȘTI…

O încredere în sine scăzută îți poate afecta prestația la un interviu pentru un job pe care ți-l dorești. Iată câteva metode care să te ajute să îți schimbi atitudinea: Caută..

Citeste mai mult