Treci la conținutul principal

anaHR-Joburi

Descoperă ceea ce îți place să faci cel mai mult și găsește pe cineva dispus să te plăteasca pentru asta ! 

logo ana HR
Căutăm Reprezentant Vânzări pentru o companie care oferă servicii de transport pentru o gamă largă de bunuri, într-un mediu de temperatură controlat. Operațiunile companiei se concetrează pe furnizarea de servicii înalt specializate pe rute spre țări precum Ungaria, Belgia, Olanda Luxembourg, Germania, Danemarca, Grecia, Bulgaria și nordul Franței. Poziția este full Remote.
logo ana HR
Căutăm Reprezentant Vânzări pentru o companie din Oradea, care are ca domeniu de activitate distribuirea consumabilelor medicale și a echipamentelor de laborator.

Economist

Funcționar
logo ana HR
Căutăm o persoană atentă la detalii pentru un post de Economist, în cadrul unei firme din Bihor, specializată în injecția de mase plastice, matrițe și montaj.
logo ana HR
We аre looking for a Mid DevOps Engineer for our cliеnt who improvеs a nеw, innovativе product devеloping a softwаrе in medicаl/phаrmа field. The launch аpplicаtion connеcts mеdical spеcialists with users to provide personalized medical information.
We are looking for a dedicated candidate who will be responsible for creating and maintaining deployment pipelines for multiple projects and managing releases.
logo ana HR
Căutăm un Reprezentant de Vânzări pentru o companie din Arad, specializată în furnizarea serviciilor de curățenie profesională și distribuția de produse de igienă către clienții din industrie, birouri, supermarket-uri și altele.
logo ana HR
Căutăm Manager Echipe Mobile pentru o companie din Oradea, lider regional pe următoarele segmente de activitate: servicii de curățenie, distribuția produselor de curățenie și distribuție echipamente de protecția muncii. Rolul principal al acestei poziții este de a coordona echipele mobile de curățenie și de a dezvolta și menține relația cu clienții. 
 
logo ana HR
We are looking for a Mid-Senior .NET Developer to join a team from a company based in Oradea. Our client is active in the software development field developing a solution implemented in many fields, such as pharmaceutical, food & beverage, automotive, and other industries all around the world.