Treci la conținutul principal

anaHR-Joburi

Descoperă ceea ce îți place să faci cel mai mult și găsește pe cineva dispus să te plăteasca pentru asta ! 

HR Manager

Manager
logo ana HR
NE MĂRIM ECHIPA! Ana Human Resources este în căutarea unui candidat pentru postul de HR Manager.
logo ana HR
We are looking for a Mid-Senior .NET Developer to join a team from a company based in Oradea. Our client is active in the software development field developing a solution implemented in many fields, such as pharmaceutical, food & beverage, automotive, and other industries all around the world.

Recruiter

Mid Level
logo ana HR
Ana Human Resources este în căutarea unui candidat pentru postul de Recruiter. Persoana potrivită pentru această poziție va fi creativă și organizată. În echipa noastră, îți vei putea valorifica profesionalismul și spiritul de team player, comunicativitatea și abilitățile analitice.
logo ana HR
Căutăm un Tehnician Logistică pentru o companie din Bihor, care are ca domeniu de activitate injecție mase plastice, matrițe, montaj. Obiectivele acestui post sunt aprovizionarea în cele mai bune condiții a celor necesare desfășurării activității societății, dar și responsabilitatea administrativă a ciclului de vânzare.
logo ana HR
We аrе looking for a Junior Frontеnd Dеvеlopеr to link togethеr thе world of dеsign and tеchnology, packаging up to the utility of thе backеnd in аn inviting way for usеrs to intеrаct with using Javascript, HTML аnd CSS, for our cliеnt who improvеs а nеw innovаtivе product dеvеloping a softwаrе in mеdicаl/phаrmа field. The launch аpplicаtion connеcts mеdical spеcialists with users to provide personalized medical information.

Arhitect

Altele
logo ana HR
Clientul nostru, o companie renumită pe piața construcțiilor civile și industriale din județul Sălaj cu o vechime de peste 29 de ani, angajează Arhitect.
logo ana HR
Căutăm Reprezentant Vânzări pentru showroom-ul unei companii din Oradea, care are ca domeniu de activitate comercializarea ușilor de interior și exterior.
logo ana HR
Căutăm Inginer Proiectant Construcții Civile pentru clientul nostru, companie cu o vechime de 30 de ani pe piața construcțiilor civile și industriale. Compania s-a remarcat de-a lungul anilor prin crearea unor construcții fiabile, bazate pe funcționalitate și confort potrivite pentru un viitor sustenabil și receptiv adaptat nevoilor pe termen lung.
logo ana HR
Căutăm Reprezentant Vânzări pentru o companie cu sediul în Oradea, care are peste 30 de ani experiență în comercializarea sistemelor termice (pompe de căldură, sisteme solare, componente pentru sisteme de încălzire etc.)

Office Manager

Manager
logo ana HR
Căutam un Office Manager care să organizeze și să coordoneze sarcinile administrative pentru o firmă din Săcueni, care are ca domeniu de activitate industria agricolă. Aceasta, se ocupă cu cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.